Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Acoperișuri glisanteAcoperirea piscinelor este utilă din mai multe puncte de vedere. Se pot economisi chimicalele și timpul petrecut cu curățirea piscinei. În cazul unei piscine încălzite, pierderile termice sunt considerabil mai mici.

Structura lor este, în general, din aliaj de oțel. Culoarea lor este argintie sau albă, dar se pot comanda și în alte culori. „Peretele” lor este din policarbonat și au grosimea de 10 mm. Există și un tip de policarbonat de 4 mm, care este transparent și ca aspect, se aseamănă cu sticla.

Forma acestora poate să fie diferită: trapezoidală, asimetrică sau curbată. Și înălțimile sunt variabile. La tipul de bază, ușă există doar la una din capete, dar ambele capete sunt demontabile, părțile componente se pot împinge una peste alta. Există și posibilitatea lungirii șinelor, astfel încât tot acoperișul să poată fi scos de pe suprafața piscinei.

Timpul de folosire al piscinelor exterioare se poate prelungi în mod considerabil prin instalarea unui acoperiș glisant. Un astfel de acoperământ nu este ieftin, dar poate să prelungească perioada de folosire a piscinei (fără încălzire 6-8 luni, cu încălzire 8-10 luni).
Iar dacă avem o piscină acoperită cu un pavilion, iar acest pavilion este încălzit, putem folosi piscina aproape tot anul…Universe    Universe

Elegant
Elegant

Imperia
Imperia

Venezia
Venezia

Tropea    Tropea

Laguna
Laguna

Riviera
Riviera

Oceanic
Oceanic

Atipikus
Atipikus
Orient Orient Style
Style

Ravena
Ravena

Olympic
Olympic
Grande
Grande


top