Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Încălzirea apeiDispozitive de încălzire – aveţi nevoie de ele, deoarece apa piscinei Dumneavoastră nu este întotdeauna destul de caldă, sau, doar prin raze solare, se încălzeşte foarte încet.
Putem obţine energie termică de la soare, de la cazanul care încălzeşte casa sau prin curent electric.

Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele de căldură sunt dispozitivele de încălzire artificială al apei cel mai frecvent utilizate. Aparatul se va instala pe reţeaua de recirculare al apei, pe sensul spre piscină. Apa caldă, care vine de la de la cazan sau de la depozitul termic al colectorul solar, trece prin interiorul schimbătorului termic, prin sistemul acestuia de ţevi. Apa care trece pe lângă sistemul de ţevi preia o parte a căldurii. Este aşa de simplu...Schimbătorul de căldură poate fi cu spirală sau plăci, din Inox sau cu patron din titaniu. Vă stăm la dispoziţie pentru alegerea modelului corespunzător!


Schimbător de căldură
(cel gri, cilindru orizontal)
şi modul lui de montareÎncălzitoare electrice

Se pot întrebuinţa la piscine de mărimi mai mici, dacă nu există altă posibilitate. Şi acestea trebuie montate pe reţeaua de recirculare al apei.
Încălzirea şi circularea apei pot funcţiona doar simultan.
Costul de achiziţie şi montaj al unui astfel de sistem este relativ redus, dar costurile de funcţionare sunt foarte mari. Costurile de încălzire prin cazane de gaz sau lemne sunt mult mai mici decât în cazul celui electric. Recomandăm această variantă la piscinele de dimensiuni reduse (minipiscine de masaj, jacuzziuri, etc.)Încălzitor electric,
prin al cărui dispozitiv trece apa,
cu un panou de comandăSisteme de încălzire solară

Metoda I:

În colectorul solar circulă un lichid rezistent la ger, care se încălzeşte până la 80-90 °C şi poate încălzi apa dintr-un boiler până la 60-80 °C. Din acest depozit termic(boiler) apa ajunge, printr-un sistem separat, la robinetele de apă caldă ale clădirii sau la schimbătorul termic al clădirii.
Este o rezolvare mai scumpă, dar este şi variată, astfel aduce destul de multe foloase.

Metoda II:

Această metodă se rezolvă cu ajutorul absorberului. Realizarea este mai simplă: sistemul seamănă cu o reţea de ţevi, prin care circulă apa piscinei cu ajutorul bateriei solare sau cu ajutorul unei pompe de circulare. Este o metodă mai ieftină, dar nu este atât de utilă ca metoda de mai sus. Încălzeşte o cantitate mai mare de apă, dar mult mai încet. Dacă razele solare sunt slabe, acest sistem are un efect mai redus.top