Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Accesorii pentru sporirea confortuluiAccesorii pentru sporirea confortului. Ce aparține acestui domeniu? Practic orice sistem care suflă, face contracurent, face clăbuci, masează sau este spectaculos.

Aparate de contracurent

Există două tipuri caracteristice: cele fixe(este recomandată plasarea lor în timpul construirii piscinei) și cele mobile (pot fi submersibile sau montate pe mal).
Acest aparat va produce un curent subacvatic foarte puternic(depinde de performanța și de tipul aparatului) în una dintre capetele piscinei. În acest curent se poate înota în timp ce nu se schimbă poziția corpului față de piscină (practic se va înota pe loc).

Este de fapt plăcerea provocată de bicicleta de cameră transferată supra înotului.

BaduJet SuperSport ellenáramoltató.

BaduJet belógatós ellenáramoltató.Țâșnitor de apă (pentru masarea cefei)

Sunt montate de obicei lângă piscină sau în peretele aflat lângă piscină. Este o structură din metal inoxidabil care este fabricată în mărimi și forme variate.
Are un efect masator foarte plăcut. Este practică montarea ei separat de pompa de circulare a apei, astfel pot fi utilizate independent una față de cealaltă.

Cső alakú nyakzuhany Kiskunmajsán.

Hold alakú nyakzuhany.

Avantgarde és cső nyakzuhanyok a próbapadon.Cascade de apă


Este vorba despre o structură din metal inoxidabil montată în peretele piscinei. Este fabricată în mărimi și forme variate.
Are un efect masator foarte plăcut. Este practică montarea ei separat de pompa de circulare a apei, astfel pot fi utilizate independent una față de cealaltă.Ciuperci de apă

Este vorba despre o structură din metal inoxidabil. Este fabricată în mărimi și forme variate.
Are un efect masator foarte plăcut. Este practică montarea ei separat de pompa de circulare a apei, astfel pot fi utilizate independent una față de cealaltă.

  top