Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Ce fel de piscină ne dorim?Piscine prefabricate:

Piscină cu
manta de oţel
Piscină
din polipropilenă

Piscine
construite:

Piscine
cu liner
Piscine
ISOSTONE
Piscine din
beton armat


Acest lucru va fi hotarât de toata lumea în masura posibilitatilor si exigentelor proprii.
Material plastic? Folie? Gresie? Mozaic vitroceramic? Rotunda? Patrata? Ovala? Forma unicat? Un metru adâncime? Sau 140 cm adâncime? Adâncime variabila? Încalzita? Exterioara? Interioara? – o multime de întrebari asemanatoare.
Daca Dumneavoastra va adresati colaboratorilor HYDRO EURO POOL, ei va vor pune aceste întrebari ca să vă poată prezenta oferta corespunzătoare.Piscină cu manta de oţel
placate cu folie (liner)

Aceste piscine dispun de una dintre cele mai avantajoase rapoarte pret/ valoare.
Tipul acesta este atractiv datorita timpului scurt de instalare si pretului avantajos. Folia este rezistenta la intemperii si este fabricată astfel încât sa fie stabilă la razele UV. Este pusă pe mantă de metal, care este fixată pe o structură de beton. Acesta va fi învelisul interior, care este si impermeabil. Folia poate fi schimbata relativ simplu, în cazul „îmbatrânirii” – un lucru la care, de obicei, nu trebuie sa va asteptati în primii zece ani.
 

Hobby Pool Toscana medence

Aceste piscine pot fi ovale, sub formă de cerc sau din două cercuri (formează un optar). Dezavantaje: nu poate avea trepte, doar scări din metal inoxidabil; adâncimea variabila este exclusă, la fel şi varianta cu luciu de apă, la care nivelul apei este până la buza superioară a piscinei. Acestea sunt doar dezavantaje de principiu în categoria celor mai ieftine piscine.Piscină
din polipropilenă

Următoarea categorie de piscine a firmei noastre este cea a piscinelor din material plastic.
Acestea sunt facute din placi de polipropilena corespunzatoare telului, prin metoda sudarii plasticului. Aceste piscine pot fi personalizate din punctul de vedere al formei si marimii, în cadrul anumitor limite. Se pot comanda trepte antiderapante, respectiv banci. Nu este un obstacol nici varianta cu luciu de apa.
Instalarea lor este extrem de simpla. Corpul piscinei este asezat pe un soclu de beton de circa 15 cm. În timp ce piscina este umpluta cu apa, se adauga un beton de calitate inferioara, umplând astfel partea aflata între corpul piscinei si peretele gropii de lucru.
(Exista persoane care folosesc pietris, nisip sau pamânt amestecat namol pentru a umple aceasta parte. Acest lucru poate crea probleme în viitor. Nu recomandam aceasta metoda nimanui!)

Ovális polipropilén medence.

Gépházzal egybeépített polipropilén medence.

Culoarea plasticului se poate decolora de-a lungul anilor. Depinde de materialul de baza si nu prea se poate face nimic împotriva acestui lucru. Proprietatile materialelor de baza maghiare sunt inferioare, din acest punct de vedere, fata de cele din import. Zgârieturile de pe suprafata polipropilenei nu pot fi reparate, polizate/ slefuite. Daca s-au urâtit în mod definitiv, pe lânga schimbarea ei , mai exista si posibilitatea placarii cu folie. Astfel veti dispune în continuare de o priveliste estetica.Piscine ceramice

Ca şi piscinele din Polipropilenă, cele ceramice intră în categoria celor cu corp prefabricat. Diferenţa este însă în calitate! Piscinele ceramice sunt realizate dintr-un material de calitate ireproşabilă, care îşi menţine culoarea. Suprafaţa acestora este lucioasă, excepţională, o adevărată experienţă estetică! Montarea acestora este simplă şi rapidă, producătorul indică amplasarea pe un strat de pietriş, dar firma noastră preferă amplasarea pe o fundaţie de beton. Rostul dintre peretele piscinei şi cel al gropii de lucru se va umple cu pietriş, eventual beton subţire.
Piscinele au forme şi dimensiuni predefinite, dar cu o gamă largă, modernă, putând să satisfacă orice exigenţă. Dispun în general de trepte şi de zone de şezut.
Dezavantajele acestui tip sunt dimensiunile şi formele predefinite şi preţul mai ridicat, dar merită luat în calcul, deorece costurile de amplasare/construcţie sunt mai reduse!Piscine cu liner
Piscine captusite cu folie (liner)

În timp ce piscinele cu pereti din otel si placate cu folie au forme si marimi date, la acest tip exista posibilitatea de a alege exact forma si marimea dorita. Se construiesc utilizându-se structuri de beton si, de exemplu, boltari.
Captuseala de folie este sudata pe loc, dupa terminarea lucrarilor de constructie corespunzatoare, asigurând astfel etanseitatea ei.
Culoare, suprafata si grosime… corespunzatoare pretentiilor clientului. Adâncime variabila, forma interesanta, eventual trepte antiderapante? Nu exista obstacole în calea realizarii acestora. Piscina astfel construita poate fi adaptata stilului, atmosferei casei si gradinii Dumneavoastra. Durata de viata a acestora este destul de lunga datorita construirii de calitate. Iar captuseala de folie poate fi schimbata în cazul „îmbatrânirii”.
Avantajul acestei variante este modul de construire destul de ieftin, datorita faptului ca la construirea peretilor nu aveti nevoie de cofraj si nu trebuie sa turnati material aditional la beton. În mod normal acesta l-ar face sa fie impermeabil. Dezavantajul consta în faptul ca nu pot fi captusite cu gresie sau cu mozaic vitroceramic, pentru ca structura de beton nu poate fi privita pe termen lung ca impermeabil.

Zsaluköves szerkezetu medence épül.


Zsalukovel épített fóliás medence, motoros hajtású muanyag redony takarással.

Este adevarat ca ne întâlnim în tot mai multe locuri cu piscine construite din boltari si cu interiorul finisat cu gresie, pentru ca traim în era adezivilor, tencuielilor, a izolatiilor speciale, iar cu ajutorul acestora structura poate ramâne un timp impermeabila, astfel executorul scapa cu fata curata. Dar la prima miscare mai serioasa a solului (de exemplu o seceta de grad ridicat) structura se misca, iar prin fisurile minuscule îsi pierde impermeabilitatea, faianta cade, apoi urmeaza procesul…Piscine ISOSTONE

În 2003 am început importarea si distribuirea unui material si a unui sistem de construire a piscinelor considerat o noutate.
Sistemul ISOSTONE este fabricat de partenerul nostru german începând cu anul 1982. Elementele de zidarie au ca material de baza polistirenul (styrofoam, material sintetic spumos al carui celule se închid ermetic), astfel ca capacitatea ei de a izola termic este exceptionala (k=0,3!)
Cu ajutorul elementelor de diferite marimi se pot construi piscine cu varianta cu luciu de apa, la care nivelul apei este pâna la buza superioara a piscinei sau cu nivelul apei coborât cu aproximativ 15 cm de la suprafata finisata a piscinei (varianta cu skimmer); si cu folie, având forme diferite si cu capacitati bune de mentinere a temperaturii.
Placile de pe fundul piscinei ISOSTONE au în constructia lor doua rânduri de fier beton, având grosimea de 20 cm. Pe aceasta baza se construiesc peretii piscinei cu ajutorul elementelor de polistiren. Între timp se pot instala foarte usor dispozitivele acvatice, corpurile de iluminat etc.
Ultima faza consta în turnarea zidariei interioare din beton de calitate corespunzatoare. Dupa câteva zile, dupa amenajarea suportului, saibei de filc se poate începe fabricarea captuselii de folie la fata locului.
Dupa tivire si dupa instalarea mecanismelor(luând în considerare prescrierile tehnologiei betonarii), piscina se poate umple cu apa si se poate utiliza.Épülo ISOSTONE medence.

ISOSTONE medence fóliázása.

ISOSTONE medence végszerelése

Costul total al realizarii acestui tip de piscina este mai ridicat cu câteva procente ca cel al piscinei construite din boltari, dar executarea rapida si senzatia ulterioara de confort sunt o recompensa îndestulatoare!

ISOSTONE medenceforma-példákPiscine din beton armat

Reprezentantii longevivi ai tehnicii construirii piscinelor traditionale sunt cele având structura din beton armat. Sunt pavate cu gresie sau cu mozaic din sticla. Chiar daca suna simplist, în ziua de azi gresia si mozaicul din sticla sunt capabile sa satisfaca cele mai înalte cerinte.

Piscinele din beton armat pot fi facute cu varianta luciu de apa sau varianta cu nivelul apei coborât fata de suprafata finisata a piscinei (varianta cu skimmer); pot avea diferite forme si adâncimi variabile. De fapt, doar fantezia si mediul înconjurator sunt capabile sa limiteze variantele.

În schimb, aceste piscine pretind cea mai mare acuratete, atentie în construire si o calitate a materialelor corespunzatoare normelor. Calitatea si modul turnarii betonului determina capacitatea de impermeabilitate a piscinei, deoarece, conform normelor, aici betonul este cel care trebuie sa retina apa. La acest lucru contribuie si materialele necesare finisarii cu gresie/ mozaic din sticla, care ajung sa fie utilizate la formarea rândurilor corespunzatoare.

Vasbeton medence befejezés elott.

 

Dintre tipurile de piscine care au fost prezentate fara pretentia de a fi totale, perfecte, toata lumea poate sa aleaga dupa posibilitatile si gustul sau, dar nu contravine telului Dumneavoastra nici ascultarea sfatului specialistilor.A homokszuros berendezés muködése.

'From main drain'=De la sifon
'From skimmers'=De la skimmer-e
'Return'=Înapoi în piscina
'Waste'=Canalizare

Trebuie sa va îngrijiti de apa piscinelor! Pe de o parte trebuie filtrate impuritatile care nu au ce cauta acolo (frunze, insecte, fire de par etc.), pe de alta parte trebuie dezinfectate, ca sa nu se poarta înmultii virusii, bacteriile, ciupercile si algele.
Filtrarea si dezinfectarea sunt doua lucruri diferite! Pâna la un volum de aproximativ 10 – 15 m3 se folosesc pompe cu filtru de hârtie, iar peste acest volum este recomandabila instalarea unui aparat de reciclare a apei cu un filtru de nisip cvartos.
Dispozitivele de filtrare, în schimb, executa doar filtrari fizice! Algele nu vor fi îndepartate cu ajutorul dispozitivelor de filtrare!
Pentru curatirea eficienta a piscinei aveti nevoie de diferite plase si „aspiratoare” subterane, cu ajutorul carora impuritatile depuse pot fi curatate si filtrate din apa.Chemmatic ORpH40 automatikus méro és vegyszeradagoló  magánmedencékhez.

Tratarea apei

Pentru mentinerea puritatii apei si pentru dezinfectarea ei, pentru reglarea valorii pH-lui aveti nevoie de produse chimice, dar si de diferite dispozitive. Produsele chimice au înlocuitori, dar nu uitati ca totul are un pret!

 


Hocserélo.

Încălzirea apei

Temperatura apei din piscinele de familie au de obicei în jur de 25-28 °C. Aceasta temperatura este atinsa cu greu în locurile umbroase, chiar si în timpul celor mai mari calduri, daca piscina nu este încalzita. Pe lânga razele solare directe, piscinele se pot încalzi cu cazane de gaz sau cu energie termica produsa/obtinuta prin colectoare solare. Exista si dispozitive de încalzire electrice, chiar la un preţ acceptabil, dar cu un cost de funcţionare mult mai mare ca în cazul alternativelor amintite mai sus.Iluminarea piscinei

Foarte multa lume spune ca nu are nevoie de iluminare subacvatica, pentru ca are lampi în gradina… Nu stiu ce pierd! Piscina iluminata în mod corespunzator inunda mediul înconjurator cu o lumina stralucitoare, iar datorita unduirii apei nici aceasta lumina nu are o forma constanta. În general, pentru o suprafata de 20-25 m2 recomandam un reflector de 300W. În cazul mai multor lampi, daca este posibil, recomandam asezarea lor astfel, încât sa nu fie puse fata în fata. Există posibilitatea utilizării lămpilor cu LED-uri, albe sau chiar colorate, acestea fiind mai economice, dar nu au nici pe departe intensitatea celor clasice, cu halogen.Opţionale, confort

Accesorii
 

Mentinerea curateniei apei este o sarcina de baza. Încalzirea apei si iluminarea subacvatica este , în general, un lucru obisnuit. Pe lângă acestea sunt disponibile şi alte sisteme, prin care piscina poate deveni mai comodă, mai relexantă sau mai practică. Astfel de sisteme sunt de exemplu sistemele de masaj al cefei, de diferite forme şi mărimi, aparatele de contracurent, duzele de masaj, etc.Bemutató fedés a cég udvarán, 2001. telén.

Acoperiri piscine

Timpul de folosire al piscinelor exterioare se poate prelungi în mod considerabil prin instalarea unui acoperis glisant. Un astfel de acoperamânt nu este ieftin, dar poate sa prelungeasca si perioada de viata a piscinei si chiar si fara încalzirea apei prelungeste cu doua – trei luni perioada în care poate fi folosita.
Scheletul structurii acoperamântului este dintr-un aliaj de aluminiu , iar materialul de suprafata este format din placi de policarbonat , stabile la razele UV(fabrica garanteaza pentru o perioada de 10 ani!) si având o calitate superioara.
Acoperamintele distribuite de noi sunt produse în Cehia de una dintre cele mai importante fabrici ale Europei. Specialistii fabricii calatoresc împreuna cu acoperamântul si ei sunt cei care îl monteaza.
Apa piscinei nu îngheata pe timp de iarna sub acest acoperamânt(în conditiile climaterice din Ungaria).top